vr. sep 20th, 2024

Hieronder vind je een lijst van de 11 beste Asus Desktop pc’s:

Asus ROG Strix GA15

De Asus ROG Strix GA15 is een krachtige gaming-pc met een AMD Ryzen 7-processor, NVIDIA GeForce RTX 3070 grafische kaart, 16 GB RAM en een 512 GB SSD. Dit systeem is gebouwd voor serieuze gamers en biedt uitstekende prestaties en visuele kwaliteit.

Asus ProArt PA90

De Asus ProArt PA90 is een krachtige desktop-pc die is ontworpen voor creatieve professionals en veeleisende zakelijke gebruikers. Met een 9e generatie Intel Core i9-processor, NVIDIA Quadro P4000 grafische kaart, 32 GB RAM en een 512 GB SSD biedt dit systeem de nodige kracht voor veeleisende taken zoals 3D-rendering en videobewerking.

Asus Chromebox 3

De Asus Chromebox 3 is een compacte desktop-pc die op het Chrome OS draait en geschikt is voor licht thuis- en kantoorgebruik. Met een 8e generatie Intel Core i3-processor, 4 GB RAM en een 32 GB SSD biedt deze pc voldoende prestaties voor internetbrowsing, e-mail en documentbewerking.

Asus ROG Strix GA35

De Asus ROG Strix GA35 is een krachtige gaming-pc met een AMD Ryzen 9-processor, NVIDIA GeForce RTX 3080 grafische kaart, 32 GB RAM en een 1 TB SSD. Dit systeem biedt uitstekende prestaties voor serieuze gamers die op zoek zijn naar de best mogelijke ervaring.

Asus Zen AiO

De Asus Zen AiO is een all-in-one desktop-pc die geschikt is voor thuisgebruik en licht zakelijk gebruik. Met een 9e generatie Intel Core i7-processor, NVIDIA GeForce MX250 grafische kaart, 16 GB RAM en een 512 GB SSD biedt dit systeem voldoende kracht voor dagelijkse taken en heeft het een scherm van hoge kwaliteit.

Asus Chromebox 4

De Asus Chromebox 4 is de nieuwste generatie van de compacte desktop-pc’s van Asus die op het Chrome OS draaien. Met een 10e generatie Intel Core-processor, tot 16 GB RAM en tot 256 GB opslagruimte biedt dit systeem voldoende kracht voor thuis- en kantoorgebruik en is het ideaal voor wie op zoek is naar een betaalbare en betrouwbare pc.

Of je nu een krachtige gaming-pc nodig hebt, een desktop voor creatieve professionals, of een compacte pc voor thuisgebruik, Asus biedt een ruime selectie van kwalitatief hoogwaardige desktop-pc’s die aan jouw specifieke behoeften voldoen. Let wel op dat sommige van deze systemen vrij prijzig kunnen zijn, dus het is belangrijk om een budget in gedachten te hebben voordat je een keuze maakt.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *