vr. sep 20th, 2024

Asus is een toonaangevend merk als het gaat om desktopcomputers. Het biedt een breed scala aan modellen, variërend van basiscomputers voor thuisgebruik tot krachtige gaming-pc’s en werkstations voor professioneel gebruik. In dit artikel gaan we de beste 10 desktopcomputers van Asus vergelijken, zodat u kunt beslissen welke het beste bij uw behoeften past.

  1. Asus ROG Strix GA15DH: De Asus ROG Strix GA15DH is een krachtige gaming-pc die wordt geleverd met een AMD Ryzen 5- of 7-processor en een NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti- of RTX 2070-graphics. Het heeft ook 16 GB RAM en een 512 GB SSD-opslag, waardoor het een uitstekende optie is voor gamers.
  2. Asus ROG Strix G15CK: De Asus ROG Strix G15CK is een andere gaming-pc die wordt geleverd met een 10e generatie Intel Core i5- of i7-processor en NVIDIA GeForce RTX 2060- of 2070-graphics. Het heeft ook 16 GB RAM en een 512 GB SSD-opslag.
  3. Asus ProArt PA90: De Asus ProArt PA90 is een krachtige workstation-pc die wordt geleverd met een 9e generatie Intel Core i9-processor en NVIDIA Quadro P4000-graphics. Het heeft ook 32 GB RAM en een 512 GB SSD-opslag, waardoor het een uitstekende optie is voor professionele toepassingen zoals videobewerking en 3D-modellering.
  4. Asus Mini PC PN60: De Asus Mini PC PN60 is een compacte desktopcomputer die wordt geleverd met een 8e generatie Intel Core-processor en Intel UHD Graphics 620-graphics. Het heeft ook 8 GB RAM en een 256 GB SSD-opslag, waardoor het een uitstekende optie is voor thuisgebruikers die een kleine en efficiënte computer nodig hebben.
  5. Asus VivoMini UN65U: De Asus VivoMini UN65U is een andere compacte desktopcomputer die wordt geleverd met een 7e generatie Intel Core-processor en Intel HD Graphics 620-graphics. Het heeft ook 4 GB RAM en een 128 GB SSD-opslag, waardoor het een goede keuze is voor basisgebruik zoals webbrowsen en tekstverwerking.
  6. Asus Chromebox 3: De Asus Chromebox 3 is een desktopcomputer die op Chrome OS draait en wordt geleverd met een 8e generatie Intel Core-processor en Intel HD Graphics 620-graphics. Het heeft ook 4 GB RAM en een 32 GB SSD-opslag, waardoor het een uitstekende optie is voor mensen die een eenvoudige en gemakkelijk te gebruiken computer willen voor webbrowsen en het uitvoeren van cloudgebaseerde applicaties.
  7. Asus VivoPC X: De Asus VivoPC X is een compacte desktopcomputer die wordt geleverd met een 7e generatie Intel Core i5-processor en NVIDIA GeForce GTX 1050-graphics. Het heeft ook 8 GB RAM en een 512 GB SSD-opslag, waardoor het een uitstekende optie is voor gamers en thuisgebruikers die een krachtige en compacte computer nodig hebben.
  8. Asus Zen AiO – Dit is een all-in-one desktop pc met een 23,8-inch Full HD touchscreen, Intel Core i7-processor, 16 GB RAM, 512 GB SSD en NVIDIA GeForce MX350 grafische kaart. Het heeft ook een infraroodcamera voor gezichtsherkenning en een harman/kardon-luidsprekersysteem.
  9. Asus VivoMini VC65 – Dit is een compacte desktop pc met een Intel Core i7-processor, 16 GB RAM, 256 GB SSD en NVIDIA GeForce 930M grafische kaart. Het heeft ook een modulair ontwerp voor eenvoudig onderhoud en upgrades, evenals een breed scala aan connectiviteitsopties, zoals USB 3.1, HDMI en DisplayPort.
  10. Asus Mini PC PN50 – Dit is een compacte desktop pc met een AMD Ryzen 5-processor, tot 32 GB RAM, 1 TB SSD en geïntegreerde AMD Radeon graphics. Het heeft ook een scala aan connectiviteitsopties, waaronder USB-C, DisplayPort en HDMI, en is ontworpen voor eenvoudige upgrades en onderhoud.

Houd er rekening mee dat er veel andere geweldige desktop-pc’s zijn die door Asus worden aangeboden, afhankelijk van uw specifieke behoeften en budget. Het is altijd het beste om verschillende modellen te vergelijken en recensies van andere gebruikers te lezen voordat u een aankoop doet.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *