vr. sep 20th, 2024

Desktop pc’s blijven een belangrijk hulpmiddel voor veel gebruikers, van thuisgebruikers tot professionals in verschillende sectoren. Bij het kiezen van de juiste desktop is het belangrijk om rekening te houden met verschillende factoren, zoals de processor, RAM-geheugen, opslagcapaciteit, grafische kaart en andere kenmerken die de prestaties van de desktop beïnvloeden. In dit artikel zullen we de beste Intel Core i7 en i5 desktop pc’s bespreken die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn.

Beste Intel Core i7 desktops

  1. HP Envy Desktop: De HP Envy Desktop is een krachtige desktop pc met een 10e generatie Intel Core i7-processor, 16 GB RAM en een NVIDIA GeForce GTX 1650 grafische kaart. Het heeft ook een opslagcapaciteit van 1 TB HDD en 256 GB SSD. Het heeft een stijlvol ontwerp met een glazen zijpaneel en LED-verlichting.
  2. Dell XPS Desktop: De Dell XPS Desktop is een andere krachtige desktop pc met een 11e generatie Intel Core i7-processor, 16 GB RAM en een NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti grafische kaart. Het heeft ook een opslagcapaciteit van 512 GB SSD en wordt geleverd met Windows 10 Home. Het heeft een slank ontwerp en biedt ook de mogelijkheid om componenten te upgraden en te vervangen.
  3. ASUS ROG Strix GA15: De ASUS ROG Strix GA15 is een krachtige gaming desktop pc met een 10e generatie Intel Core i7-processor, 16 GB RAM en een NVIDIA GeForce RTX 2070 grafische kaart. Het heeft ook een opslagcapaciteit van 1 TB HDD en 512 GB SSD. Het heeft een uniek ontwerp met RGB-verlichting en een doorzichtige zijkant.

Beste Intel Core i5 desktops

  1. Apple iMac 27-inch: De Apple iMac 27-inch is een stijlvolle desktop pc met een 10e generatie Intel Core i5-processor, 8 GB RAM en een AMD Radeon Pro 5300 grafische kaart. Het heeft ook een opslagcapaciteit van 256 GB SSD en wordt geleverd met macOS. Het heeft een slank ontwerp met een 5K Retina-display.
  2. Acer Aspire TC-895-UA92: De Acer Aspire TC-895-UA92 is een betaalbare desktop pc met een 10e generatie Intel Core i5-processor, 12 GB RAM en een Intel UHD Graphics 630 grafische kaart. Het heeft ook een opslagcapaciteit van 512 GB SSD en wordt geleverd met Windows 10 Home. Het is een geweldige optie voor thuisgebruikers die behoefte hebben aan een eenvoudige en betaalbare pc.
  3. Lenovo IdeaCentre 5: De Lenovo IdeaCentre 5 is een krachtige desktop pc met een 10e generatie Intel Core i5-processor, 8 GB RAM en een AMD Radeon grafische kaart. Het heeft ook een opslagcapaciteit van 512 GB SSD en wordt geleverd met Windows 10 Home. Het heeft een slank ontwerp en biedt ook de mogelijkheid om componenten te upgraden en te vervangen.

Er zijn veel verschillende desktopcomputers op de markt, met verschillende functies en specificaties. Bij het kiezen van de juiste desktopcomputer is het belangrijk om verschillende factoren in overweging te nemen, zoals processor, geheugen, opslagcapaciteit, grafische kaart en andere functies die van invloed zijn op de prestaties van uw desktop. De beste Intel Core i7 desktop-pc’s zijn de HP Envy Desktop, Dell XPS Desktop en Asus ROG Strix GA15, terwijl de beste Intel Core i5 desktop-pc’s de Apple iMac 27-inch, Acer Aspire TC-895-UA92 en Lenovo IdeaCentre zijn 5 . Bij het kiezen van de juiste desktopcomputer is het belangrijk rekening te houden met uw specifieke behoeften en budget.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *