vr. sep 20th, 2024

HP is een bekend merk op het gebied van desktopcomputers en biedt een breed scala aan modellen en specificaties voor verschillende behoeften. In deze review bespreken we de 11 beste HP desktop pc’s op basis van prestaties, functionaliteit, prijs en beoordelingen van gebruikers.

  1. HP Pavilion Desktop TP01-1160 – Beste allround desktop pc

De HP Pavilion Desktop TP01-1160 is een veelzijdige desktop pc die geschikt is voor dagelijks gebruik, entertainment en werk. Het heeft een Intel Core i5-processor van de 10e generatie, 12 GB RAM en een 512 GB SSD-opslag. Het is ook voorzien van een NVIDIA GeForce GTX 1650 grafische kaart, waardoor het krachtig genoeg is voor lichte gaming en videobewerking.

  1. HP Elite Slice G2 – Beste modulaire desktop pc

De HP Elite Slice G2 is een modulaire desktop pc die ideaal is voor zakelijk gebruik. Het biedt veelzijdigheid en aanpasbaarheid door verschillende modules aan te bieden, waaronder een optische drive, een conferentiehub en een vingerafdruklezer. Het heeft een Intel Core i5-processor van de 7e generatie, 8 GB RAM en een 256 GB SSD-opslag.

  1. HP Envy Desktop TE01-1165t – Beste desktop pc voor entertainment

De HP Envy Desktop TE01-1165t is een desktop pc die is ontworpen voor entertainment. Het heeft een Intel Core i5-processor van de 10e generatie, 12 GB RAM en een 512 GB SSD-opslag. Het is ook voorzien van een NVIDIA GeForce GTX 1660 grafische kaart, wat krachtig genoeg is voor gaming en videobewerking.

  1. HP Omen Obelisk – Beste desktop pc voor gaming

De HP Omen Obelisk is een desktop pc die speciaal is ontworpen voor gaming. Het heeft een Intel Core i9-processor van de 9e generatie, 16 GB RAM en een 512 GB SSD-opslag. Het heeft ook een NVIDIA GeForce RTX 2080 Super grafische kaart, wat krachtig genoeg is voor veeleisende games en VR.

  1. HP ProDesk 400 G6 SFF – Beste desktop pc voor zakelijk gebruik

De HP ProDesk 400 G6 SFF is een desktop pc die speciaal is ontworpen voor zakelijk gebruik. Het heeft een Intel Core i5-processor van de 10e generatie, 8 GB RAM en een 256 GB SSD-opslag. Het is ook voorzien van verschillende beveiligingsfuncties, waaronder HP Sure Start Gen5 en HP Sure Click, om de gegevens van het bedrijf te beschermen.

  1. HP Pavilion Gaming TG01-1160xt – Beste desktop pc voor casual gaming

De HP Pavilion Gaming TG01-1160xt is een desktop pc die geschikt is voor casual gaming. Het heeft een Intel Core i5-processor van de 10e generatie, 8 GB RAM en een 256 GB SSD-opslag. Het heeft ook een NVIDIA GeForce GTX 1650 grafische kaart, wat krachtig genoeg is voor games met lage tot gemiddelde instellingen.

7. HP EliteOne 800 G5 – Beste all-in-one desktop pc

De HP EliteOne 800 G5 is een all-in-one desktop pc met een strak design en geavanceerde functies. Het heeft een 23,8 inch Full HD IPS-scherm, een Intel Core i5-processor van de 9e generatie, 8 GB RAM en een 256 GB SSD-opslag. Het heeft ook een geïntegreerde Intel UHD 630 grafische kaart, wat voldoende is voor dagelijks gebruik en lichte grafische taken.

  1. HP Pavilion 24 All-in-One PC – Beste all-in-one desktop pc voor entertainment

De HP Pavilion 24 All-in-One PC is een all-in-one desktop pc die speciaal is ontworpen voor entertainment. Het heeft een 23,8 inch Full HD IPS-scherm, een Intel Core i5-processor van de 11e generatie, 8 GB RAM en een 256 GB SSD-opslag. Het is ook voorzien van een geïntegreerde Intel Iris Xe grafische kaart, wat krachtig genoeg is voor videobewerking en casual gaming.

  1. HP EliteDesk 800 G5 SFF – Beste all-round SFF desktop pc

De HP EliteDesk 800 G5 SFF is een all-round SFF desktop pc die geschikt is voor zowel zakelijk als persoonlijk gebruik. Het heeft een Intel Core i5-processor van de 9e generatie, 8 GB RAM en een 256 GB SSD-opslag. Het is ook voorzien van verschillende beveiligingsfuncties, waaronder HP Sure Start Gen5 en HP Sure Click.

  1. HP ProOne 600 G6 All-in-One PC – Beste all-in-one desktop pc voor zakelijk gebruik

De HP ProOne 600 G6 All-in-One PC is een all-in-one desktop pc die speciaal is ontworpen voor zakelijk gebruik. Het heeft een 21,5 inch Full HD IPS-scherm, een Intel Core i5-processor van de 10e generatie, 8 GB RAM en een 256 GB SSD-opslag. Het heeft ook verschillende beveiligingsfuncties, waaronder HP Sure Sense en HP Sure Click.

  1. HP Elite Slice for Meeting Rooms G2 – Beste desktop pc voor vergaderruimtes

De HP Elite Slice for Meeting Rooms G2 is een desktop pc die speciaal is ontworpen voor vergaderruimtes. Het biedt veelzijdigheid en aanpasbaarheid door verschillende modules aan te bieden, waaronder een conferentiehub en een vingerafdruklezer. Het heeft een Intel Core i5-processor van de 7e generatie, 8 GB RAM en een 128 GB SSD-opslag.

Of je nu op zoek bent naar een all-round desktop pc voor dagelijks gebruik, een gaming-pc voor de beste game-ervaring of een zakelijke pc met geavanceerde beveiligingsfuncties, HP biedt een breed scala aan desktop pc’s die aan jouw behoeften kunnen voldoen. Het is belangrijk om rekening te houden met factoren zoals prestaties, functionaliteit, prijs en gebruikersbeoordelingen bij het kiezen van de beste HP desktop pc voor jou.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *